Bloei coaching volwassenen © 2019 Patricia LärcheBloei coaching volwassenen © 2019 Patricia Lärche
“Wat je aandacht geeft bloeit!”

Het voelt misschien niet altijd zo, maar JIJ bepaalt hoe je jouw leven (be)leeft. Niet de omstandigheden, je partner, ouders, kinderen, vrienden of je werkgever. De basis is bewustwording van jezelf. Wie ben je echt?

Weet dat je meer bent dan je lichaam, je emoties en je gedachten. Jij bent degene die dit alles in jezelf kan waarnemen. Dus wie ben je echt? Als deze vraag je bezighoudt nodig ik je uit om dit dieper te onderzoeken.

Op zoek naar de rode draad

Bij dat onderzoek kan ik je begeleiden. Jouw specifieke thema’s, klachten en verlangens zijn daarbij leidend. We gaan op zoek naar de rode draad in je leven. Waar loop je keer op keer tegenaan? Dat zijn belangrijke aanknopingspunten!

Je ware natuur

Ik kijk naar jou in je essentie, je ware natuur. Ik tune in op jouw unieke energiefrequentie en begeleid je bij het doorbreken van je belemmerende blokkades en patronen. Het leven dat je wilt ervaren zit IN jou!

Lichaam, gedachten en emoties

Meer bewustwording van je lichaam, gedachten en emoties is dé leidraad om in verbinding te komen met je ware natuur en met alles en iedereen om je heen. Deze drie pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als ze in balans zijn, merk je dat in je energiesysteem.

Lees hieronder verder over mijn werkwijze of maak meteen een afspraak.

Wil je intuïtief en energetisch gecoacht worden?
Ja, ik wil een sessie boeken!

Jouw investering:

€ 80,00 voor een sessie

Lichaam