Over Daniëlle Buis © 2019 Patricia LärcheOver Daniëlle Buis © 2019 Patricia Lärche
“Ik geloof in een leven lang leren met plezier”

Daniëlle: “Als kind vond ik het moeilijk om volwassenen te begrijpen. Hoe kwam het dat zij vertelden dat het goed ging, terwijl ik iets anders voelde? Waarom gebruikten ze woorden die niet overeenstemden met hun lichaamstaal? Ik raakte in de war door deze tegenstrijdige signalen.

Leven vanuit mijn hoofd

Vanaf de basisschool leerde ik steeds minder op mijn zintuigen te vertrouwen en steeds meer vanuit mijn hoofd te leven. Mijn mind werd voor mij de veiligste plek om te ZIJN. Ik raakte uit het oog wie ik werkelijk ben.

Inzicht in mezelf

De weg terug was niet gemakkelijk. Het verlangen naar authenticiteit en mijn behoefte om te groeien brachten mij waardevolle kennis en inzichten in mijzelf. Ik volgde trainingen op het gebied van lichaamsbewustzijn, energetisch (lichaams)werk, familie- & gezinsopstellingen, systemisch werk, emotie- en oplossingsgericht coachen, klankwerk, intuïtieve ontwikkeling, mediumschap, Aroma Touch/ ontspanningsmassage en NLP.

Elke sessie is maatwerk

Elke training heeft me een stap dichter bij mijn innerlijke natuur gebracht. Ik heb geleerd in communicatie te voelen, zien en horen wat er niet wordt gezegd. Door mijn sterk ontwikkelde intuïtie te combineren met jarenlange studie, inzichten en (werk)ervaring is elke sessie bij mij maatwerk.

Ik gun iedereen om tot BLOEI te komen. Anderen hierin begeleiden vind ik het mooiste werk dat er is. Met mijn nuchtere, verhelderende en liefdevol confronterende blik begeleid ik je bij het bevrijden van jezelf van de rollen en maskers die jij op je hebt genomen.

Kinderen en jongeren

Naast BLOEI werk ik als begeleider in het (speciaal) onderwijs met kinderen en jongeren met een specifieke zorgvraag op gedrag-, sociaal emotioneel-, motorische – en taalgebied.”

Samen werken aan jouw persoonlijke groei?
Ja, ik wil bloeien!